Over SRM.

Mahy-ketelbouwer met zes generaties ervaring

SRM garandeert u een uitzonderlijke vakkennis met bijna anderhalve eeuw ervaring, en zes generaties ketelbouwers. Wat in 1869 begon als een atelier voor de productie van ijzeren vaten en gebinten, groeide in 1934 uit tot een ontwerp- en productiebedrijf van stoomketels en -vaten. In 2004 kreeg de Mahy-stoomketel een tweede leven. Het ontwerp werd aan de moderne veiligheids- en constructienormen, en de P.E.D. met CE-keuring aangepast. Doelstellingen? Optimaal rendement en absolute veiligheid.

Mahy-ketelbouwer van Belgisch maatwerk

Stomend maatwerk van eigen bodem. Daarvoor gaat ons technisch studiebureau – elke dag opnieuw. Dat bewijst het uitgebreide technische dossier met P.E.D. met CE-keuring, en het pasklare handboek bij elke Mahy-stoomketel. Met daarin aandacht voor elk onderdeel van uw industriële stoomketel:

  • ketel
  • voedingstank
  • brander
  • waterbehandelingsinstallatie
  • buisleidingen
  • energierecuperatie

Mahy-ketelbouwer voor energiezuinige oplossingen

Uw bonus bij een Mahy-stoomketel: de lage energiefactuur. Dankzij slimme energierecuperatiesystemen. En kiest u voor biogas, dan maakt u ook het milieu blij. Vraag advies aan uw Mahy-ketelbouwer.

Mahy-ketelbouwer en hulplijn bij storingen

Is uw stoomketel defect of toe aan onderhoud? Vuur dan uw technische vragen op uw Mahy-ketelbouwer af, en u bent gerust. Want terwijl onze mensen uw stoomketel het vuur aan de schenen leggen, draait uw productie zo snel mogelijk op volle toeren voort – (met eventueel een Mahy-huurinstallatie).