Stoomketels.

Stoomketel voor industrie

De toepassingen van hoogtechnologische stoomketels zijn eindeloos. Voor de opwarming van grote hoeveelheden water, de aandrijving van generatoren en industriële machines. Daarom leveren wij nieuwe én tweedehandsstoomketels aan de industrie: van de hout- en textielnijverheid over de voedingsindustrie tot brouwerijen en wasserijen. Maak uw keuze uit ons assortiment stoomketels, heetwaterketels, thermische olieketels, aardgasketels, lichte- en zware fuelketels, elektrische ketels, …

Bouw en installatie pasklare stoomketel

Volstaat een standaardoplossing niet? Praat dan met ons technische studiebureau. Het resultaat? Stomend maatwerk. Bovendien bent u nauw betrokken bij elke fase van het ontwikkelingsproces – ook bij de productie in ons atelier in Wetteren, als u dat wilt. Uw garantie op een stoomketel die voor honderd procent aan uw noden voldoet – én aan de wetgeving.

Stoomketel huren als noodoplossing of test

Is uw stoomketel toe aan een revisie? Wordt hij hersteld? Of vervangt u uw oude stoomketel? Vertrouw dan op SRM en huur een kwalitatief hoogstaande stoomketel van 0,25 tot 10 T, voor lange of korte duur. Zodat uw productie onverminderd en ongehinderd voortdraait. NB Een stoomketel huren is ook de perfecte oplossing voor tijdelijke toepassingen en testen.

Bouw, installatie en huur van een stoomketel? SRM!

Kies voor topkwaliteit, en onklopbare service – met SRM. En dankzij uw duurzame en kwalitatief hoogstaande Mahy-stoomketel drijft of garandeert u uw productie op, met een huuroplossing. Maak nu een afspraak.